2015 Nederland familiebezoeken

2015 Nederland familiebezoeken

donderdag 11 juni 2015 (1)

Deuxnouds aux  Bois (F)–Tongerlo (B): 325 km.

Na de fysiotherapie (knie) zijn we vanmiddag om 16.45 uur vertrokken uit Lacroix sur Meuse. Het was erg warm; een echte zomerse dag: 32 °C.  Het graan is al aardig omhoog geschoten. Er liggen overal hooibalen op het land, die door de roofvogels als uitkijkpost gebruikt worden. We belden om 18.00 uur naar broer Frans. Het gaat erg slecht met hem (dat is ook de aanleiding van dit reisje), maar hij vond het wel gezellig als we zouden komen morgen. We reden vooral over de snelweg, omdat we anders wel erg laat op een overnachtingsplek zouden komen. We waren om 20.50 uur op de CP in Tongerlo (B). Een leuke plek aan de Zuid Willemsvaart naast café de Kieper. Het was nog 25°C en druk op het terras daar. We aten wat en liepen nog even een rondje.IMG_6555

Camperplaats Tongerlo (B)

Camperplaats Tongerlo (B)

Vrijdag 12 juni 2015 (2)

Tongerlo-Amstelveen-Aalsmeer-Uithoorn: 207 km.

We vertrokken om 8.40 uur. De zon scheen en het was al warm: 21°C. Om 11.10 uur waren we bij Frans en Thea in Amstelveen. Hoewel we er op voorbereid waren, schrokken we toch enorm van hem.  We zijn maar een half uur gebleven, meer kon hij niet aan. We zijn daarna naar Nico’s broer Huub (Amstelveen) gegaan, waar we geluncht hebben en vervolgens naar Nico’s broer Karel (Aalsmeer), waar we gezellig buiten wat dronken. Daarna naar Ineke’s broer Gerard  (Uithoorn) om te eten en te overnachten. Met Jill gaat het gelukkig wat beter. Gerard maakte heerlijke paella, die we buiten in de tuin aten. We sliepen in de camper op de parkeerplaats.

Zaterdag 13 juni 2015 (3)

Uithoorn-Almere: 55 km.

Na ontbijt en koffie bij Gerard en Everdien vertrokken we om 11.00 uur om naar zoon Arjen in Almere te rijden. Daar waren we pas om 12.00 uur, door opbrekingen en files. Nico heeft Arjen geholpen een striping op z’n Capri te plakken. ’s Avonds lekker chinees gegeten en we sliepen weer in de camper, nu op de oprit bij Arjen’s huis. Erg handig om je eigen bed bij je te hebben.

Zondag 14 juni 2015 (4)

Almere-Amstelveen-Tongerlo: 270 km.

Om 10.15 uur reden we naar A.H. om boodschappen voor thuis te doen. Daarna naar Ineke’s moeder in Amstelveen. Gezellig koffie gedronken en lekker bij gekletst. Gerard, Everdien en Jill kwamen ook nog even. Daarna reden we terug naar Almere, want de andere kant van de Capri moest ook nog beplakt worden. Om 17.00 uur reden we weg uit Almere en om 19.15 uur stonden we weer op de CP in Tongerlo.

CP Tongerlo (B)

CP Tongerlo (B)

We aten gezellig op het terras van de Kieper, daarna wandelden we nog een stuk over het jaagpad langs de Zuid Willemsvaart. We zagen jonge futen; erg leuk.

Limburgse Witte

Limburgse Witte

 

 

 

 

 

 

 

Jonge futen

Jonge futen

 

Jaagpad

Jaagpad

Maandag 15 juni 2015 (5)

Tongerlo- Deuxnouds aux Bois: 308 km.

Om 11.00 uur startten we de camper om aan het laatste stuk naar huis te beginnen. De zon scheen niet, maar het was toch aangenaam weer. Er waren niet veel parkeerplaatsen (alleen vlak langs de weg), maar om 11.50 uur stonden we voor een maïsveldje, dat was ingezaaid tussen twee huizen. Verder dwars door België. We lunchten op de parking van Carrefour in March en Famenne. Door een afgesloten weg en een omleiding, waar we niets van snapten besloten we een stukje snelweg te nemen. We kwamen meteen in een enorme file terecht! De eerstvolgende mogelijkheid er weer af dus. Toen waren we wel om de omleiding heen. Om 17.15 uur parkeerden we weer thuis voor de deur. Hoewel de reden, waarom we naar Nederland gingen, niet fijn was, hebben we toch leuke dagen gehad door alle familiebezoeken en de leuke CP in Tongerlo.

Category: camperreis, Nederland  Tags: ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>