25/6/2022            Deuxnouds aux Bois – La Gleize             223 km

26/6/2022            La Gleize – Lunteren                                  253 km

28/6/2022            Lunteren – Geulhem                                  190 km

29/6/2022            Geulhem – Deuxnouds aux Bois              284 km

_________

Totaal                                 950 km

zaterdag 25 juni 2022 (1)

We vertrekken om 15.00 uur uit Deuxnouds aux Bois (kon niet eerder vanwege Ineke’s chemokuur). Het is prachtig weer en heel rustig op de weg. Deze keer rijden we langs goudgele korenvelden, groene maïsvelden en hier en daar wat zonnebloemen, die voorzichtig geel worden. We tanken diesel in Rodange, maar daar is het ook bijna € 2,00/liter. Op de aire de Nantimont stoppen we een kwartier om wat te drinken.  Om 17.45 uur zijn we bij Baraque de Fraiture. Het is er abnormaal druk. Een of andere manifestatie. Overal staan auto’s geparkeerd.

Baraque de Fraiture

We kunnen er gelukkig wel eten, maar de overnachtingsplek is onbereikbaar. We zoeken iets anders op de VCT-app. Dat mislukt ook. We komen op een hele smalle doodlopende weg. Achteruit terug.

La Gleize

We rijden door en vinden een prima parkeergelegenheid onder aan het dorp La Gleize, waar we prima slapen.

 

 

 

zondag 26 juni 2022 (2)

Gisteravond regende het en er waren een paar onweersklappen. Vanmorgen is het bewolkt. We vertrekken om 10.20 uur en rijden door de prachtige bossen van de Ardennen in de richting van Spa. Tijdens de koffiepauze begint het te regenen en dat houdt pas om 14.00 uur op. Om 14.30 uur zijn we bij de camping in Lunteren, waar Karel en Jannie ons al staan op te wachten.

Lunteren

Een gezellige middag buiten voor de caravan. Koffie, kletsen, borrel, kletsen, eten, koffie, kletsen. We gaan om 22.30 uur naar onze eigen camper. Er loopt hier een pony, er zijn twee nestjes met katten en de eigenaren fokken Friese paarden

maandag 27 juni 2022 (3)

Licht bewolkt. We drinken buiten koffie. Om 13.00 uur rijdt Karel ons naar restaurant de Lunterense Boer, waar we heerlijk lunchen. Dat was het cadeau voor Ineke’s 80e verjaardag.

Restaurant Lunteren

Daarna spelen we “thuis” rummikub omdat het giet van de regen. We eten nog wat stokbrood met kaasjes, niet al te veel want de lunch was nogal uitgebreid. Vervolgens kunnen we nog buiten in de avondzon koffie drinken.

koffie in de avondzon

dinsdag 28 juni 2022 (4)

Prachtig weer. Een strakblauwe lucht en een heel aangename temperatuur. Dus buiten koffie, breien, puzzelen en lunchen. Om 14.00 uur vertrekken we, uitgezwaaid door Karel en Jannie. We rijden niet over de snelweg en zijn om 17.40 uur in Geulhem.

Overnachten in Geulhem

We hadden een plek bij een hotel, waar je ook kon eten, uitgezocht in de VCT-app. Weer pech. Ze serveren alleen eten voor hun hotelgasten. We eten dus in de camper soep, brood met gebakken eieren en kersen toe.

woensdag 29 juni 2022 (5)

Het is bewolkt. We vertrekken om 10.00 uur. Over de snelweg vandaag. Koffie in Spincourt, lunch op P Nantimont. Tanken in Rodange, boodschappen in Longuyon en om 15.50 uur zijn we weer thuis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *